top of page
  • Writer's pictureKorimanka

"Krstiny v Reštaurácii Korimanka: Perfektný Začiatok Života pre Vaše Bábätko"

Updated: Oct 10, 2023

Oslava krstov je dôležitým momentom v živote každej rodiny. Je to čas, kedy privítate nového člena rodiny a slávite jeho začiatok života. Ak hľadáte miesto, kde môžete usporiadať krstiny s bezstarostnosťou a eleganciou, reštaurácia Korimanka vás zaručene očarí. Nachádza sa v blízkosti Prešova a Košíc a ponúka komplexný gastronomický servis vrátane všetkých požadovaných služieb.


reštaurácia korimanka v krásnej prírode, obklopená lesmi
Reštaurácia Korimanka

Blízka Dostupnosť z Okolia Prešova a Košíc pre vaše krstiny:

Reštaurácia Korimanka je ideálnym miestom pre krstiny vďaka svojej blízkej dostupnosti z okolia Prešova a Košíc. To znamená, že vaši hostia budú mať jednoduchý prístup k miestu oslavy.


Krásne Prostredie v Prírode:

Jedným z hlavných lákadiel Korimanky je jej nádherné prírodné prostredie. Nachádza sa v tichom a pokojnom kúte, ktorý je obklopený zelenými lesmi a krásnou prírodou.

Krstiny v reštaurácií Korimanka, reštaurácia pri rybníku
Krstiny v reštaurácií korimanka

Milý Personál:

Personál reštaurácie Korimanka je známy svojou profesionalitou a vstrícným prístupom. Sú tu, aby vám pomohli urobiť z vašich krstín nezabudnuteľný zážitok.


Chutné jedlo v reštaurácií korimanka
Korimanka reštaurácia
Chutné Jedlo:

Gastronomická ponuka Korimanky je pôvabná a chutná. Ich kuchár ma skúsenosti s prípravou jedál, ktoré vás určite potešia.


Prostredie Vhodné pre Deti:

Reštaurácia Korimanka je priateľská voči rodinám s deťmi. Poskytuje prebaľovací kútik a priestor v exteriéri na hranie pre malé deti, aby sa aj ony mohli zabaviť.


Miestnosť pre Mamičku s Bábätkom:

Pre mamičky s bábätkami je k dispozícii miestnosť, kde sa môžete starať o svoje dieťa s plným pohodlím a súkromím.




Súkromie a Diskrétnosť:

Reštaurácia Korimanka poskytuje možnosť súkromia a diskrétnosti, čo je ideálne pre krstiny a oslavy s rodinou a priateľmi.


Krásna Kvetinová Výzdoba:

Kvetinová výzdoba v Korimanke je nádherná a dodáva miestu eleganciu a atmosféru slávnosti.


Graficky Spracované Menovky:

Detaily sú dôležité, a preto sa Korimanka stará aj o graficky spracované menovky, ktoré dodávajú osobný dotyk každej oslave.


Bohatá Ponuka Nápojov:

V reštaurácii Korimanka nájdete bohatú ponuku nápojov vrátane šampanského, vína, piva a nealkoholických možností.


Krstiny Bez Akéhokoľvek Stresu:

S Korimankou môžete mať krstiny bez akéhokoľvek stresu. Personál sa postará o všetky detaily, aby ste sa mohli sústrediť na svojich hostí a svoje bábätko.


Zabezpečíme Kompletný Gastronomický Servis so Všetkými Službami:

Reštaurácia Korimanka sa zaviazala zabezpečiť kompletný gastronomický servis pre vaše krstiny. Od prípravy jedla až po obstaranie všetkých potrebných služieb, Korimanka vám poskytne všetko, čo potrebujete pre úspešnú oslavu.


Reštaurácia Korimanka je miestom, kde sa vaše krstiny stanú nezabudnuteľným zážitkom. S blízkou dostupnosťou z okolia Prešova a Košíc, nádherným prírodným prostredím, milým personálom, chutným jedlom a všetkými ďalšími službami, ktoré ponúka, Korimanka je ideálnym miestom pre vašu rodinnú oslavu. Nechajte sa očariť a užite si krstiny bez stresu v tomto krásnom prostredí.


viac info ohľadne rezervácií: nezáväzná rezervácia

tel. kontakt: 0907-375-076



Recent Posts

See All
bottom of page