top of page
  • Writer's pictureKorimanka

5 VECÍ, NA KTORÉ BY STE PRI SVADBE V EXTERIÉRI NEMALI ZABUDNÚŤ

Jednoduchosť a prirodzenosť sú v prírode, v oblasti zábavy na mieste.


  1. Najväčším rizikom pri svadbe pod holým nebom je počasie. No toto si viete naprojektovať jedine myšlienkou. Pre tých čo sa obávajú práve nepriaznivého počasia, máme vymyslený záložný plán a teda obrad prebieha v takomto prípade na tanečnom parkete.

  2. Stretli sme sa ale aj s veľmi silným slnkom, aj na to sa treba pripraviť. Ak je horúco je zabezpečený dostatočný pitný režim. Personál servíruje džbány s vodou v rámci celej záhrady areálu Korimanka. Obrad sa zvykne naplánovať na neskoršiu hodinu, kedy je už pod lesom príjemnejšie a to zvyčajne o 16:30.

  3. Informujte svojich hostí o mieste kde sa bude akcia konať. Pri svadbe v prírode a exteriéri ide o pohodlie a uvoľnenosť. Preto nezabudnite informovať svojich hostí, kde sa bude svadba odohrávať. Najmä dámy by mali zabudnúť na vysoké elegantné lodičky a prispôsobiť sa terénu. Pre mamičky je veľkým bonusom mať vhodné oblečenie pre deti.

  4. Keďže láska prechádza cez žalúdok, k svadbe pod holým nebom neodmysliteľne patria aj jednohubky. Tie sa môžu servírovať v čase príchodu prvých hostí.

  5. Myslíte aj na to, že na 100% všetkým svojim hosťom nevyhoviete. No podstatné je, užiť si tento veľký deň práve podľa seba a dopriať si to, čo chce práve vaša duša. Jedine ak ste spokojní vy, môžu byť spokojní aj vaši najbližší a to už len tým že z vašich očí budú vidieť ako sa smeje vaša duša.


Svadobný obrad trvá cca 6-8 minút a potom sa ide zabávať. Zosobáši Vás pani matrikárka, prípadne pán starosta z obce Bzenov.

svadobná slávobrána v prírode pod lesom

Využite možnosť prepojenia priebehu svadby s areálom a nebojte sa teplých, letných dní. Hostia si užívajú trávnik na boso a nepotrebujú mať vyčlenený tanečný parket. V prípade že je narazený sud pivka, je lepšie nech sa vypije ako by mal zostať na ocot :)

a naraziť sa len preto, aby sa nepovedalo.

svadobný stan na lúke

Skoré svadobné ráno vyzerá v Korimanke určite krajšie ako na fotke.

svadobná slávobrána na lúke pod lesom



Recent Posts

See All
bottom of page