top of page
Writer's pictureKorimanka

Báseň - svadobný stan

Updated: Oct 10, 2023

"Svadobný stan Korimanka je ako sen, ktorý sa vám plní priamo pred očami. Jeho strieborná plachta sa pomaly vlní na náručí vlahého vetra, ktorý privádza do stanu príjemné osvieženie. Vy ste uprostred tejto nádhernej scenérie, kde okolo vás tiahnu zelené lúky a zrkadlí sa v nich jemné slnečné lúče. Až na obzore vidieť pohoria, ktoré na pozadí dotvárajú dokonalú atmosféru pre vašu svadbu.

svadba na svadobnom mieste v areáli Korimanka,

Priamo pred stanom sa týči rybník, kde sa tichučko tancujú vodné lístky a plávajú kachničky. Jeho hladina sa postará o to, že sa budete cítiť akoby ste sa ocitli uprostred malebnej maľby. A keď na oblohe zatiaľ neviditeľné slnko pomaly zapadá, stan sa mení na kúzelné miesto plné tajomstiev a príbehov.


Vstúpte dovnútra a ocitnete sa v prostredí, kde sa snúbia príroda a moderný dizajn. Vykúzlime pre vás dokonalý romantický svet, kde naši skúsení pracovníci sa postarajú o každý detail a vašu svadbu pretvoria na nezabudnuteľný zážitok. Zvoľte si, či si chcete vychutnať vašu svadbu v rámci elegantného večera alebo radšej pod holým nebom pri ohnisku pod hviezdami. Svadobný stan Korimanka ponúka všetko, čo potrebujete pre vašu svadbu snov."

 

Recent Posts

See All

Kommentarer


Kommentering har blitt slått av.
bottom of page