top of page
  • Writer's pictureKorimanka

Romantické miesto pre Vašu svadbu 2024

Updated: Oct 10, 2023

Máte voľný termín pre Vašu svadbu v roku 2024? Hľadáte romantické miesto pre Vašu vysnívanú svadbu? Potom neváhajte a navštívte Korimanku, kde Vás čaká romantický svadobný stan v prírode pri rybníku pod lesom.


svadobný stan, miesto pre svadbu v prírode

Chutné svadobné menu

Korimanka ponúka nielen krásne miesto pre svadobnú hostinu, ale aj výbornú reštauráciu s chutným svadobným menu. Na jednom mieste sa o Vás postaráme o svadobný servis, dekoračný servis a svadobné oznámenia. Stačí len povedať svoje priania a my sa postaráme o ich splnenie.


Svadobný stan v prírode (Romantické miesto pre Vašu svadbu 2024)

Naša romantická svadobná lokalita vás určite nadchne svojou atmosférou. Svadobný stan v prírode vám poskytne dokonalú privátnosť a súkromie, aby ste mohli osláviť svoj veľký deň spolu s Vašimi najbližšími a priateľmi.

svadobný stan na lúke pod lesom, miesto svadby pod lesom

Krásne svadobné fotografie

Rybník, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti, poskytuje dokonalú kulisu pre Vaše svadobné fotografie. S korunami stromov v pozadí a jemným šumením vody vám garantujeme krásne romantické fotografie, ktoré si budete môcť uchovať na celý život.


Romantický svadobný obrad v prírode - dokonalý začiatok spoločného života

Ak si predstavujete svoj svadobný obrad v krásnom prírodnom prostredí, potom vám môžeme odporučiť romantický obrad v prírode. Je to dokonalý spôsob, ako začať spoločný život vo vzájomnej harmónii s prírodou.


svadobný obrad pod lesom , svadobná slavobrána

Svadobný obrad v prírode môže byť naozaj magický zážitok. Okrem krásnej scenérie, ktorá vás obklopuje, budete mať možnosť prežiť tento dôležitý deň v intímnom a súkromnom prostredí. Takéto miesta sú perfektné pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť bežným svadobným miestam a hľadajú niečo iné, niečo nezvyčajné.


Sme radi, že môžeme ponúknuť naše miesto pre Vašu svadbu. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si stretnutie s naším tímom. Tešíme sa na Vás!

svadobný obrad, civilný obrad v prírode

Recent Posts

See All
bottom of page