top of page
  • Writer's pictureKorimanka

Svadobný deň Lucia a Martin

Updated: Oct 10, 2023

Vítajte na našom blogu, kde sa budeme venovať svadbe Lucii a Martina vo svadobnom stane Korimanka pod lesom pri rybníku. Tento nezabudnuteľný deň bol plný radosti a lásky a my sme mali tú česť byť súčasťou tohto nádherného momentu. Čítajte ďalej a zistite viac o tom, ako sa naším zákazníkom Lucii a Martinovi podarilo zachytiť krásu a romantiku tohto svadobného dňa.

ženích a nevesta pri svadobnom dobovom aute, svadobný areál reštaurácie Korimanka

Dokonalý svadobný deň D

Toto miesto a ľudia, ktorí nám pomohli vytvoriť dokonalý deň D sa nám zapísalo do sŕdc. Musím sa priznať, že svadobné prípravy som mala s manželom premyslené do detailov, preto som bola nesmierne nadšená, keď bol každý môj nápad či požiadavka pre majiteľov Korimanky výzvou a úlohou ktorú splnili na jednotku a dokonca aj veľmi radi.

svadobné družičky si robia svadobnú fotografiu so ženíchom a nevestou na svadobnom mieste v reštaurácií korimanka pri svadobnom stane

Výzdoba a prostredie bolo úžasné, jedlo skvelé, obsluha na úrovni a aj napriek počasiu ktoré prekvapilo ste všetko zvládli dokonale.

svadobný prípitok ženích a nevesty vo svadobnom stane, nevesta ma krásne svadobné šaty, miesto svadby Košice

Spolupráca

Najviac ma tešila spolupráca s týmito ľuďmi, pretože sú príjemní, rozumní a snažia sa vám vyjsť vo všetkom v ústrety a napriek pár sezónam ktoré majú za sebou sú už dnes na vysokej úrovni.

svadobné fotografovanie vo svadobnom areáli reštaurácie korimanka, svadobné miesto Prešov

Na záver

chceme vám zo srdca poďakovať za nádherné spomienky a prajeme vám mnoho úspechov a spoluprác, ktoré vás budú len tešiť. Ďakujeme. Lucia a Martin.




bottom of page