top of page
  • Writer's pictureKorimanka

Rozprávková svadba v Korimanke plná farebných kvetov.

Ak ste niekedy túžili zažiť svadobný deň plný krásnych kvetov a rozprávkových okamihov, svadba Slávky a Jakuba v Korimanke je príbeh, ktorý vás nadchne. Táto rozprávka sa stala virálnym okamihom našich dní a zanechala nás v úžase. Poďme sa ponoriť do sveta kvetinovej nádhernej svadby, ktorá nám pripomenula, že rozprávky sa môžu stať skutočnosťou.

svadoná fotografia ženích a nevesty vo svadobnom stane Korimanka, svadba v Prešove, svadobné stoly vyzdobené svadobnými kvetmi

Rozprávková svadba Slávka a Jakub:

Slávka a Jakub, mladý pár zamilovaný do Korimanky, sa rozhodli, že ich svadobný deň bude unikátny. Boli to dvaja duchaplní ľudia s vášňou pre prírodu a krásu kvetov. Ich láska bola tak silná, že vyžiarila zo všetkých fotografií a videí ich veľkého dňa.

Svadobný stôl umiestnený vo svadobnom stane, na svadobnom stole sú krásne svadobné kvety, prestretý biely svadobný obrus ktorý je krásne svadobne nadekorovaný

Svadobný kvetinový sen:

Kvetinová výzdoba svadby Slávky a Jakuba v Korimanke bola nielen dekoráciou, ale aj ich životným snom. Kvetiny boli všade - od kvetinových lúk až po ich svadobný oltár. Žiarivé kvety rozkvitli v celej svojej kráse, dodávajúc svadbe oslnivý a rozprávkový nádych.

ženích nesie nevestu do svadobného stanu vyzdobeného svadobnými dekoráciami a živými kvetmi

Majstrovský kvetinový dizajn:

Korimanka mala pre svadbu nekonečnú inšpiráciu. Kvety vyzdobovali svadobné stoly, archy a lavičky, a vytvorili nádhernú scénu, ktorá nám pripomenula, že príroda je najlepším umelcom. Majstrovský kvetinový dizajn vytvoril žiarivý raj, v ktorom sa svadba stala skutočnou rozprávkou.

ženích a nevesta na svadbe v reštaurácií korimanka sedia na svadobnom mieste v exteriéry svadobného areálu vo svadobnej záhrade.

Svadba Slávky a Jakuba v Korimanke bola jedinečným zážitkom, ktorý nás inšpiroval k tomu, aby sme hľadali krásu v prírode a láske vo všetkom, čo robíme. Táto svadba nás presvedčila o tom, že rozprávky môžu existovať v reálnom svete a že kvety sú kúzelným mostom medzi nami a prírodou.


nočná svadobná fotografia, ženích a nevesta držia prskavky v ruke a v pozadí je svadobný stan Korimanka, ženích a nevesta stoja uprostred noci obkolesenej svadobnej záhrady
svadobná recenzia na svdobne miesto v Korimanke

svadobné miesto: svadobný a eventový areál s reštauráciou a party stanom, Korimanka.

voľné svadobné termíny na rok 2024 a 2025, viac info online / +421-907-375-076


Recent Posts

See All
bottom of page